Aankomst Boston.

Zo wij zitten nu in Boston, mooie trip met de Amtrak gehad en in ons hotel aangekomen. Zometeen hapje scoren en morgen de freedom trail route lopen, dit is een looproute door de stad welke rood is gemarkeerd. Deze route laat veel zien over de onafhankelijkheids verklaring. Ook gaan we aan boord kijken van de USS Constitution Een houten zeilschip wat is gebouwd in 1797 en tewater gelaten door de toenmalige president George Washington en is genoemd naar de grondwet van de US. Ook gaan we een hapje eten in het originele restaurant waar de TV serie Cheers is opgenomen, daarna volgt een bezoekje aan Boston Tea Party, dit is een museum met veel wetenswaardigheden aangaande de onafhankelijkheid van Amerika. Jullie zien het, een best wel druk schema, maar wel heel erg leuk, het weer is momenteel zon met een temp van ca 30 graden goed uit te houden. Lotte haar geschiedenislessen komen hier tot leven, wij leren nu van haar, echt leuk! Zo tot nu even, we hebben overigens wat foto's geplaatst, ze staan bij Airport Newark. We gaan een hapje scoren, tot later allemaal. Tutti Salutti.

Reacties

Reacties

Melissa

Wat is dat toch leuk, zo'n blog. Kan ik ook een beetje meekijken met jullie reis. Helemaal leuk! Heerlijk weer ook las ik, hier is het echt oud hollands takkeweer... Regen, regen, regen! Geniet ervan en ik houd de blog in de gaten!
Groetjes, Melis

Eric

Heel leuk om te lezen, jullie hebben hele leuke dingen op het programma en het weer is ook goed, wat willen jullie nog meer :-). Beter als het weer hier...
Enne Tutti Saluti? is dat Amerikaans? :-)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!